Ενεργειακοί Σύμβουλοι

Δείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε

Οι υπηρεσίες μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την μοναδικότητα τους. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων και φωτοβολταϊκών συστημάτων, οι οποίες σχεδιάζονται αποκλειστικά για αυτούς και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Αναλαμβάνουμε ένα έργο από τον αρχικό σχεδιασμό και το αναπτύσσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Εκπονούμε όλες τις απαραίτητες μελέτες για την πλήρη αδειοδότηση του, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απαιτούμενη χρηματοδότηση για την προμήθεια του εξοπλισμού. Κατασκευάζουμε το έργο σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας και αναλαμβάνουμε πλήρως τη συντήρηση του για όλη τη διάρκεια λειτουργίας του.

Φωτοβολταϊκά συστήματα

Φωτοβολταϊκά συστήματα

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορούν να εγκατασταθούν σε οικιακούς καταναλωτές, σε βιομηχανίες-βιοτεχνίες ή σε αγροτεμάχια. Η τεχνολογική εξέλιξη τους είναι ραγδαία και σε συνδυασμό με την προώθηση τους από τους εκάστοτε φορείς, τα έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως επένδυση τα τελευταία χρόνια. Διαχωρίζονται σε διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά (σε στέγες/δώματα κτιρίων), αυτόνομα και υβριδικά φωτοβολταϊκά συστήματα (για πλήρη απεξάρτηση από το ηλεκτρικό δίκτυο), φωτοβολταϊκά συστήματα αυτοπαραγωγής (ενεργειακός συμψηφισμός – net metering) και φωτοβολταϊκά πάρκα (σε αγροτεμάχια ή στέγες βιομηχανιών).

Περισσότερες πληροφορίες →

Ανακαίνιση κατοικιών

Ανακαίνιση κατοικιών

Η ανακαίνιση μιας κατοικίας δημιουργεί χώρους προσαρμοσμένους στις ανάγκες των χρηστών της, με υλικά υψηλής ποιότητας, με υψηλά επίπεδα άνεσης και με αισθητική αρτιότητα. Η νέα τάση που διαμορφώνεται σε συνδυασμό με την περιρρέουσα οικονομική κατάσταση και τη γενικότερη στροφή προς την εξοικονόμηση ενέργειας απαιτεί μια νέα σχέση κατοικίας – χρήστη. Σε αυτή τη σχέση η εταιρεία μας αξιώνει ένα ρόλο πρωταγωνιστικό, παρέχοντας λύσεις εστιασμένες στις ανάγκες σας και στις ιδιαιτερότητες της κατοικίας σας, για κάθε απαίτηση στο χώρο της κατασκευής, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα, την ταχύτητα και την υπευθυνότητα.

Περισσότερες πληροφορίες →

Υπηρεσίες μηχανικού

Υπηρεσίες μηχανικού

Αν και τα τελευταία χρόνια όλα τα θέματα γύρω από τα ακίνητα έχουν απλοποιηθεί η αρκετά, η συστηματική υποστήριξη μηχανικού στις περισσότερες περιπτώσεις καθίσταται απαραίτητη. Έτσι κάθε ιδιοκτήτης πρέπει να έχει το δικό του έμπιστο σύμβουλο μηχανικό για να τον καθοδηγεί και να τον υποστηρίζει σε κάθε του ενέργεια. Η εταιρία μας είναι ένα σύγχρονο τεχνικό γραφείο, με άρτια εκπαιδευμένα στελέχη τα οποία είναι σε θέση να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο για εσάς και αυτό μας καθιστά ξεχωριστούς και μας διαχωρίζει από τα περισσότερα τεχνικά γραφεία.

Περισσότερες πληροφορίες →

Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης

Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) ή αλλιώς Ενεργειακό Πιστοποιητικό, είναι ένα αναγνωρισμένο από το ΥΠΕΚΑ έγγραφο στο οποίο αποτυπώνεται η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου (κατηγορίες Α έως Η) ενώ καταγράφονται και συστάσεις για βελτίωσεις της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου οι οποίες αν υλοποιηθούν, οδηγούν σε δραστική μείωση των καταναλώσεων σε ρεύμα και πετρέλαιο, δηλαδή μείωση των πάγιων εξόδων μιας κατοικίας για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.

Περισσότερες πληροφορίες →

Θέρμανση και κλιματισμός με αντλίες θερμότητας

Θέρμανση και κλιματισμός με αντλίες θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης και ψύξης. Οι αντλίες θερμότητας είναι ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης-ψύξης και τις εκπομπές καυσαερίων, με τη χρήση δωρεάν ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως ο αέρας, το νερό και το έδαφος. Απαλλάσσουν πλήρως από το πανάκριβο πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο, συνδέονται στο ήδη εγκατεστημένο δίκτυο καλοριφέρ και προσφέρουν οικονομία στην κατανάλωση έως 68%.

Περισσότερες πληροφορίες →

Ηλιοθερμικά συστήματα

Ηλιοθερμικά συστήματα

Τα ηλιοθερμικά συστήματα βασίζονται στην αρχή της ηλιοθερμίας όπου γίνεται η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας , που παρέχεται δωρεάν από τον ήλιο και μετατροπή της σε θερμική. Το σημαντικό όφελος που παρέχει ένα ηλιοθερμικό σύστημα είναι ότι έχει τη δυνατότητα να καλύψει εως και 100% το σε ζεστό νερό χρήσης των αναγκών. Επίσης μπορεί να εξασφαλίσει εξοικονόμηση ενέργειας σε συστήματα θέρμανσης εως και 60%, πετυχαίνοντας έτσι σημαντική μείωση της κατανάλωσης σε πετρέλαιο.

Περισσότερες πληροφορίες →

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πεντέλης 8, Δάφνη 172 36
Τηλ/Φαξ: 213 014 9996
info@energylab.gr
www.energylab.gr

Ευκαιρίες καριέρας

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην εταιρία μας, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην διεύθυνση career@energylab.gr

Αναζήτηση
Εγγραφή στο Newsletter
Μείνετε σε επαφή