Ενεργειακοί Σύμβουλοι

Δείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε

Η εταιρία EnergyLab ιδρύθηκε το 2009 και αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς με μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία στην αδειοδότηση, μελέτη και κατασκευή έργων στον τομέα της ενέργειας. Φιλοσοφία μας είναι να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με αξιοπιστία, συνέπεια και υπευθυνότητα, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων, τα οποία σχεδιάζονται με σκοπό να καλύψουν οποιαδήποτε επιθυμία σας.

Εξειδικευμένη τεχνογνωσία

Η εταιρία μας έχει σαν βασικό στόχο την εκπλήρωση των αναγκών του κάθε πελάτη της ξεχωριστά, πιστεύοντας στις σχέσεις εμπιστοσύνης. Θεωρούμε κάθε έργο μοναδικό και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο τις επιθυμίες σας. Αυτό το καταφέρνουμε βασιζόμενοι στην μέχρι τώρα άρτια αλλά και συνεχή εκπαίδευση μας σε νέες τεχνολογίες και στις τάσεις που αφορούν στην αγορά της ενέργειας, καθώς και με την πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Για την εξασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, χρησιμοποιούμε προϊόντα με υψηλές αποδόσεις και αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, τα οποία προσφέρουν εγγυήσεις που φτάνουν ως και τα 25 χρόνια. Καθώς όμως η σχέση μας δεν τελειώνει με την πραγματοποίηση ενός έργου, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα υποστήριξης για όλη τη διάρκεια της επένδυσης σας, με στόχο την απρόσκοπτη και αποδοτική λειτουργία της, για όσο καιρό απαιτείται.

Εμπεριστατωμένη μελέτη

 • Αυτοψία και έλεγχος του χώρου σας
 • Χρήση εξειδικευμένου λογισμικού
 • Διαστασιολόγηση βάσει αυστηρών κανονισμών
 • Συνεκτίμηση ειδικών συνθηκών

Ποιοτικές εγκαταστάσεις

 • Επώνυμα και αξιόπιστα υλικά
 • Έμπειρο και καταρτισμένο συνεργείο
 • Συντονισμός και επίβλεψη εργασιών
 • Πιστοποίηση εγκαταστάσεων

Ολοκληρωμένη υποστήριξη

 • Προληπτική τακτική συντήρηση
 • Παρακολούθηση ενεργειακής απόδοσης
 • Εγγύηση απόδοσης συστήματος
 • Ασφάλιση εγκατάστασης

Προγραμματίζετε κάποιο έργο;

Προγραμματίζετε κάποιο έργο;

Αν σχεδιάζετε να επενδύσετε στα φωτοβολταϊκά συστήματα ή να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση ενός κτιρίου και ψάχνετε τον ιδανικό συνεργάτη, δεν έχετε παρά να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα χαρούμε να προγραμματίσουμε μια συνάντηση στον χώρο σας, να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες του έργου σας και να σας δώσουμε μια δωρεάν οικονομοτεχνική προσφορά.

Ζητήστε μια προσφορά →

Θέλετε να γίνετε συνεργάτης;

Θέλετε να γίνετε συνεργάτης;

Η εταιρία μας έχοντας ως στόχο την δυναμική ανάπτυξη ενός δικτύου συνεργατών, αναζητά συνεχώς ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες με σκοπό να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Αν σας συναρπάζει ο χώρος των ανανεώσιμων πηγών και της εξοικονόμησης ενέργειας, ελάτε σε επαφή μαζί μας να συζητήσουμε το ενδεχόμενο μιας μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας.

Αίτηση για συνεργασία →

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πεντέλης 8, Δάφνη 172 36
Τηλ/Φαξ: 213 014 9996
info@energylab.gr
www.energylab.gr

Ευκαιρίες καριέρας

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην εταιρία μας, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην διεύθυνση career@energylab.gr

Αναζήτηση
Εγγραφή στο Newsletter
Μείνετε σε επαφή